۱۳۹۸/۰۱/۰۹

لغو روادید بستگان مقامات جمهوری اسلامی در آمریکا در دست بررسی است

نماینده ویژه وزارت خارجه آمریکا در امور ایران گفته است که لغو روادید بستگان مقام‌های جمهوری اسلامی که در آمریکا زندگی، کار و یا تحصیل می‌کنند در دست بررسی است. او افزود، معافیت هشت کشور از تحریم نفتی تمدید نمی‌شود. 

default

برایان هوک، نماینده ویژه وزارت خارجه آمریکا در امور ایران در رابطه با برخی درخواست‌ها برای لغو روادید بستگان مقامات جمهوری اسلامی که در خاک ایالات متحده تحصیل یا کار و زندگی می‌کنند گفته است که دولت آمریکا در حال بررسی سیاست‌های صدور روادید است تا بتوان این موضوع را حل و فصل کرد. او این سخنان را در گفت‌وگوی اختصاصی با "صدای آمریکا" بیان داشت.
برخی نمایندگان کنگره آمریکا به منظور تنبیه دولت جمهوری اسلامی بابت گروگان‌گیری شهروندان آمریکا در ایران، تلاش تازه‌ای را برای لغو روادید صادرشده برای بستگان مقام‌های جمهوری اسلامی که در آمریکا تحصیل یا کار و زندگی می‌کنند، آغاز کرده‌اند.
نماینده ویژه وزارت خارجه آمریکا در امور ایران در این مصاحبه‌ افزود که رژیم جمهوری اسلامی به صادر کردن انقلاب بیشتر از وضعیت مردم کشورش اهمیت می‌دهد.
برایان هوک در رابطه با تحریم‌ها گفت که دولت آمریکا تاکنون و طی چند ماه گذشته توانسته است نیمی از توان صادرات نفت ایران را کاهش دهد. او افزود که دولت آمریکا تنها به تعدادی انگشت‌شمار از کشورهای معافیت از تحریم نفتی داده است.
نماینده آمریکا در امور ایران اظهار داشت که ۲۳ کشور از ایران نفت وارد می‌کنند که حالا به صفر رسیده است. او گفت: «آقای پمپئو، وزیر خارجه آمریکا برای قطع صادرات نفت ایران بسیار تأکید دارند. ما تصمیمات‌مان را از پیش علنی نمی‌کنیم. معافیت از تحریم خرید نفت ایران ۱۲ اردیبهشت پایان می‌یابد و وزیر خارجه پس از مشورت با پرزیدنت ترامپ تصمیم نهایی را اعلام می‌کند.»
"معافیت از تحریم نفتی تمدید نخواهد شد"
دولت آمریکا در اوایل نوامبر ۲۰۱۸ هشت کشور را به مدت شش ماه از تحریم خرید نفت ایران معاف کرد. این مهلت در ماه مه ۲۰۱۹ به پایان می‌رسد. این کشورها عبارت‌اند از: ایتالیا، تایوان، ترکیه، ژاپن، چین، کره جنوبی، هند و یونان.
برایان هوک در این زمینه گفت که ایالات متحده قصد ندارد این معافیت از تحریم را تمدید کند. او در رابطه با علت این معافیت افزود: «ما می‌بایستی این هشت مورد را معاف می‌کردیم تا به بازار نفت جهانی شوک وارد نشود و بهای نفت به صورت ناگهانی افزایش نیابد. ما به میزان یک میلیون و ۵۰۰ هزار بشکه از نفت صادراتی ایران کاستیم تا مانع از افزایش قیمت شویم و این یک امر تصادفی نبوده است. ما این کار را خیلی دقیق و با مهارت توانستیم انجام دهیم.»
هوک به نقل از کارشناسان گفت که در سال ۲۰۱۹ بازار جهانی نفت وضعیت بهتری خواهد داشت و میزان عرضه بیش از تقاضا خواهد بود.
هشدار به شرکت‌های خارجی در معامله با ایران
برایان هوک افزود، درسی که دیگر کشورها باید از تحریم ایران بگیرند این است که جمهوری اسلامی برای ایجاد شرکت‌های صوری هویت اصلی خود را پنهان می‌کند و این امر برای کشورهای خارجی که بنا دارند با ایران وارد معامله شوند، خطراتی را ایجاد می‌کند.
او گفت: «وقتی شرکت‌های خارجی وارد معامله با ایران می‌شوند، عملا نمی‌دانند کار بازرگانی می‌کنند یا وارد حوزه تروریسم و تکثیر تسلیحات کشتار جمعی شده‌اند.»
وزارت دارایی آمریکا روز سه‌شنبه ۶ فروردین (۲۶ مارس) ۲۵ فرد حقیقی و شرکت را به فهرست تحریم‌های ایران افزود.
در پایگاه اینترنتی خزانه‌داری آمریکا آمده است که این وزارت‌خانه ۲۵ فرد حقیقی و شرکت را که مقر آنها در ایران، ترکیه و امارات متحده عربی است، به لیست تحریم‌های خود علیه ایران افزوده است.
به گزارش خبرگزاری رویترز، چندین بانک و نهاد مالی، مانند "بانک انصار"، "اطلس اکس‌چنج" و "ایرانین اطلس کمپانی" در فهرست جدید قرار دارند.
افراد تحریم‌شده عبارتند از محمدرضا آل علی، علیرضا اتابکی، رضا دستگیری، آیت‌الله ابراهیمی، ایمان صداقت، علی شمس مولوی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌، سلیمان ساکان - شهروند ترکیه‌ای، اسدالله صیفی، محمد وکیلی – مقیم امارات.
نهادهای تحریم‌شده عبارتند از: شرکت کارگزاری بانک انصار، صرافی انصار، شرکت فناوری اطلاعات انصار، تجارت اطلس دوویز- ترکیه‌ای، صرافی اطلس، شرکت گلدن کومودیتیز- امارات، صرافی هیتال، شرکت اطلس ایرانیان، شرکت "لبرا مون"- امارات، شرکت ناریا- امارات، صرافی ساکان، شرکت تجاری ساکان- امارات، شرکت تجاری "بست لیدر"- امارات، زاگرس پردیس کیش.
نماینده دولت آمریکا در امور ایران گفت: «ما هم‌اکنون در حال افشای شبکه‌های وسیع شرکت‌های صوری ایرانی هستیم و همه آنها را تحریم خواهیم کرد.»

هیچ نظری موجود نیست: