۱۳۹۱/۱۰/۰۱

دادستانی تهران: اظهارات رسایی در مورد پرونده مهدی هاشمی مجرمانه است

دادستانی تهران با "مجرمانه" دانستن اظهارات حمید رسایی، نماینده حامی دولت، در مورد پرونده مهدی هاشمی، پسر اکبر هاشمی رفسنجانی، اعلام کرد که علیه او به دادستانی ویژه روحانیت اعلام جرم کرده است.
دادستانی با اشاره به این گفته حمید رسایی که مهدی هاشمی در هنگام ورود به ایران به جای زندان به منزل پدرش رفته تا "آموزش های لازم را از وکلای اجیر شده ببیند"، این ادعا را ناشی از بی‌اطلاعی از واقعیت "در این مورد خاص" دانسته و افزوده است: "این گونه سخن گفتن، مسلماٌ با ادعای ولایتمداری وی مطابقت ندارد."
بیانیه دادستانی توضیح بیشتری در مورد "واقعیت" شب بازگشت آقای هاشمی به کشور نداده است، اما ربط دادن وقایع آن شب به "ولایتمداری"، ظاهرا حاکی از مرتبط دانستن این وقایع با نظر آیت الله خامنه ای، رهبر ایران، است.
برخی از رسانه‌های ایران پیشتر مدعی شده بودند که آقای هاشمی رفسنجانی، پیش از بازگشت پسرش به ایران در حدود سه ماه پیش، رایزنی‌هایی را برای "محاکمه عادلانه" فرزندش با "برخی مقام‌های عالی‌رتبه" انجام داده است.
بیانیه دادستانی تهران، با رد ۱۰ مورد از ادعاهای آقای رسایی در خصوص نحوه رسیدگی دستگاه قضایی پرونده مهدی هاشمی، اظهارات وی راجع به "مصونیت آهنین" مهدی هاشمی را نادرست دانسته و از "عزم جدی" قوه قضاییه برای رسیدگی به این پرونده خبر داده است.
حمید رسایی در جلسه علنی دو روز پیش مجلس ایران، مهدی هاشمی پسر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام را "ام الفساد" و "شاه کلید فتنه‌ها علیه رهبری" لقب داده و اقدامات او را تحت حمایت اکبر هاشمی رفسنجانی دانسته بود.

"دادستانی تهران تاکید کرده که آقای رسایی در این مورد وقایع شب اول بازگشت مهدی هاشمی به ایران 'از واقعیت امر مطلع نبوده' و افزوده است: این گونه سخن گفتن، مسلماٌ با ادعای ولایتمداری وی مطابقت ندارد"

آقای رسایی، با انتقاد شدید از اکبر هاشمی رفسنجانی، وی را متهم کرده بود که با اعمال نفوذ، در صدد جلوگیری از رسیدگی عادلانه به اتهامات فرزند خود است.
این نماینده طرفدار دولت، با اشاره به اقامت سه ساله مهدی هاشمی در خارج از ایران پس از انتخابات ریاست جمهوری گذشته، گفته بود که وی "با توصیه و مشورت بزرگترش از کشور گریخته" و بعدا "باز با توصیه و سفارش بزرگترش به داخل ایران باز گشته"، چون "پدر احساس می کند در سرهم بندی پرونده پسر در درون کشور موفق تر خواهد بود".
واکنش های دیگر
در واکنش به این اظهارات، دیروز دفتر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با ارسال نامه ای به علی لاریجانی، رئیس مجلس ایران خواهان فرصت پاسخگویی به "توهین"های صورت گرفته به اکبر هاشمی رفسنجانی در اولین جلسه علنی قوه مقننه شد.
بر اساس آیین‌نامه داخلی مجلس، اگر هیأت رئیسه تشخیص دهد که نماینده‌‏اى در سخنان خود در جلسه علنى به کسى توهین کرده، وی حق پاسخگویی مکتوب را خواهد داشت و در صورتی که پاسخ وی از دو برابر اصل مطلب اظهار شده تجاوز نکند و متضمن توهین و افترا نباشد، در اولین فرصت در جلسه علنى قرائت خواهد شد.
در واکنشی دیگر به اظهارات حمید رسایی، همچنین علی مطهری از نمایندگان محافظه کار منتقد دولت، سخنان آقای رسایی را "سخیف" توصیف کرد و گفت که "خیلی از نماینده ها از نطق رسایی ناراحت شده اند".
"دادستانی تهران در بیانیه خود، ۱۰ مورد از ادعاهای حمید رسایی در خصوص نحوه رسیدگی دستگاه قضایی پرونده مهدی هاشمی را رد کرده است"
آقای مطهری افزود: "از لحاظ کسانی که در این انقلاب نقش داشتند واقعا آقای هاشمی مقام دوم کشور و بلکه از لحاظ سابقه ای که در انقلاب دارد در ردیف رهبری است."
مهدی هاشمی چند روز قبل، پس از ۸۴ روز بازداشت در سلول انفرادی و با وثیقه ۱۰ میلیارد تومانی از زندان اوین آزاد شد و بنا به اعلام قوه قضاییه ایران، باید در مقابل دادگاه پاسخگوی اتهامات خود باشد.
"انتقال اطلاعات محرمانه به خارج ‌کشور"، "اخلال در نظام اقتصادی"، "جاسوسی" و "فساد در قراردادهای بزرگ"، از جمله اتهاماتی است که علیه مهدی هاشمی مطرح شده است.
وی همچنین متهم است که در سازماندهی اعتراض‌های پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ دست داشته است.

هیچ نظری موجود نیست: