روزنامه خراسان در خبری اعلام كرد كه عباس آقا زمانی (ابو شریف) فرمانده كل سپاه در دوران ریاست جمهوری بنیصدر كه همچنان گمنام است، به ایران بازگشته است.
ابوشریف كه پیش از انقلاب در قالب گروههای مختلفی مانند حزب ملل اسلامی و گروه حزبا... به مبارزه با رژیم ستمشاهی پرداخت، در تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نقش اساسی داشت و در اردیبهشت ۱۳۵۸ از طرف شورای انقلاب به سمت فرماندهی عملیات سپاه پاسداران منصوب شد.
او همچنین در آرام كردن آشوبهای گنبد، كردستان و غائله حزب جمهوری خلق مسلمان تبریز به عنوان فرمانده عملیات سپاه نقش اساسی داشت و در كنار آزادسازی پاوه در كنار مصطفی چمران بود.
ابوشریف در تاریخ ۲ خرداد ۱۳۵۹ طی حكمی از طرف ابوالحسن بنیصدر (رئیسجمهور وقت و فرمانده كل نیروهای مسلح ج.ا.ا) به فرماندهی كل سپاه پاسداران منصوب گردید اما پس از یك ماه در تاریخ ۲۷ خرداد ۱۳۵۹ از این سمت استعفا كرد.
فرماندهی عملیات غرب كشور، رئیس ستاد جنگی غرب كشور، نمایندگی شورای عالی دفاع در غرب كشور، قائممقامی كل سپاه و نمایندگی تامالاختیار سپاه در سازمان كمك به نهضتهای آزادیبخش جهان از دیگر مسئولیتهای ابوشریف بوده است. عباس آقازمانی در شهریور ۱۳۶۰ به سمت كاردار ایران در پاكستان منصوب شد و در فروردین ۱۳۶۱ به سمت سفیر ارتقا یافت. پس از سه سال مأموریت وی پایان پذیرفت و از وزارت امور خارجه رفت.
او سپس برای ادامه و تكمیل تحصیلات حوزوی در مقطع خارج فقه و اصول به قم رفت. در هنگام اقامت در قم (۱۳۶۴ تا ۱۳۶۶ ه.ش) نمایندگی قائممقام وقت رهبری در امور افغانستان را عهدهدار شد و تحت همین عنوان، عضو شورای عالی افغانستان بود و زیرنظر ریاست جمهوری وقت (آیتا... سیدعلی خامنهای) فعالیت میكرد.
پس از آن رهسپار پاكستان شد و ارتباطات خود را با نیروهای جهادی و احزاب شیعه و سنی افغانستان عمیقتر كرد و تجربیات خود را در اختیار مجاهدان افغان گذاشت و با تشكیل كلاسهای عربی و قرآن، در تقویت ایدئولوژی و نیز ایجاد وحدت بین مجاهدان فعالیت میكرد. او در هنگامه سقوط دولت كمونیستی نجیبا... در كنار مجاهدان افغان وارد كابل شد.
پس از آن كه گروه طالبان بخشهای عمده افغانستان را به اشغال خود درآورد و كابل در آستانه سقوط قرار گرفت، ابوشریف به همراه تعدادی از مجاهدان و نیروهای جهادی افغان، قبل از سقوط كامل پایتخت با تغییر چهره و ظاهر، از كابل خارج شد و پس از تحمل دشواریهای فراوان وارد پاكستان شد.
او از آن زمان به بعد به زندگی در میان طلاب علوم دینی پاكستان بسنده كرد و به فعالیتهای علمی و مذهبی در آن كشور مشغول شد. ابوشریف عباس آقازمانی به زبانهای عربی، انگلیسی، اردو و پشتو مسلط است. بازگشت دوباره این فرمانده گمنام به ایران، شاید یكی از مهمترین اخباری باشد كه رسانه ها پس از این گزارش بارها به آن خواهند پرداخت.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر