کارشناسان مواد غذایی از این شانس برخوردار شدهاند که یک ضرب میلیونر شوند. شرکت کوکاکولا اعلام کرده به کسی که بتواند به مادهای کمکالری برای جانشینی شکر دست یابد، یک میلیون دلار میپردازد.
کاهش تقاضای نوشابهی کوکاکولا به دلیل میزان بالای شکر آن، این شرکت را زیر فشار قرار داده و به صرافت انداخته است تا برای معضل کاهش مشتری چارهای بیندیشد. به همین دلیل این شرکت مسابقهای برای یافتن مادهی شیرینکنندهای به جای شکر به راه انداخته که برندهی آن یک میلیون دلار دریافت میکند.
این موضوع را شرکت کوکاکولا در برلین پایتخت آلمان اعلام کرد. کوکاکولا قصد دارد تا سال ۲۰۲۰ میزان شکر نوشابهی خود را تا ۱۰ درصد کاهش دهد.
رابرت لانگ، مدیر کوکاکولا میگوید: «ما همواره در جستجوی ترکیبات تازه و بهتری هستیم و میدانیم که ایدههای خوب میتوانند از همه جای دنیا بیایند». این شرکت آمریکایی اخیرا برای نهمین فصل پی در پی با کاهش فروش روبرو بوده است.
البته شرکت کوکاکولا مدتهاست تلاش میکند با تنوع بخشیدن به محصولاتاش، خود را با خواستههای مشتریان تطبیق دهد و از کاهش آنان جلوگیری کند. به همین دلیل به عرضهی کالاهای تازهای مانند آبمیوه و نوشابههای کمشکر دیگر روی آورده است.
سازمان بهداشت جهانی (WTO) توصیه میکند که فقط تا ۱۰ درصد نیاز انرژی روزانه از طریق شکر تامین شود. به گفتهی وزارت تغذیهی آلمان، این میزان در این کشور بیش از ۱۳درصد است.
این موضوع را شرکت کوکاکولا در برلین پایتخت آلمان اعلام کرد. کوکاکولا قصد دارد تا سال ۲۰۲۰ میزان شکر نوشابهی خود را تا ۱۰ درصد کاهش دهد.
رابرت لانگ، مدیر کوکاکولا میگوید: «ما همواره در جستجوی ترکیبات تازه و بهتری هستیم و میدانیم که ایدههای خوب میتوانند از همه جای دنیا بیایند». این شرکت آمریکایی اخیرا برای نهمین فصل پی در پی با کاهش فروش روبرو بوده است.
البته شرکت کوکاکولا مدتهاست تلاش میکند با تنوع بخشیدن به محصولاتاش، خود را با خواستههای مشتریان تطبیق دهد و از کاهش آنان جلوگیری کند. به همین دلیل به عرضهی کالاهای تازهای مانند آبمیوه و نوشابههای کمشکر دیگر روی آورده است.
سازمان بهداشت جهانی (WTO) توصیه میکند که فقط تا ۱۰ درصد نیاز انرژی روزانه از طریق شکر تامین شود. به گفتهی وزارت تغذیهی آلمان، این میزان در این کشور بیش از ۱۳درصد است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر