استراتژی دولت اسکاتلند برای حمایت از زنان شاغل در صنعت جنسی پس از لغو ناگزیر همکاری با یک سازمان خیریه، مختل شد. این لغو همکاری پس از آن رخ داد که یکی از بنیانگذاران این سازمان خیریه مدعی شد که اکثر کارگران جنسی «خرافاتی» هستند.
دولت اسکاتلند پس از واکنش شدید بخش مبارزه با خشونت علیه زنان، اجرای برنامههای را خود برای همکاری با سازمان خیریه مسیحی آزالیا (Azalea) متوقف کرد.
این سازمان خیریه در زمینه ارائه خدمات «حمایت عملی، عاطفی و معنوی به زنان مورد سوء استفاده جنسی از طریق فحشا» فعال است.
در ماه فوریه، به عنوان بخشی از برنامههای دولت اسکاتلند برای «حمایت از زنان برای خروج ایمن از فحشا»، شبکه ملی «مراکز بهرهکشی جنسی تجاری» راهاندازی شد. بررسیهای اخیر نشان میدهد که دولت اسکاتلند سازمان خیریه آزالیا را که به مردان نیز در زمینه «کاهش تقاضای جنسی» مشاوره میدهد، به عنوان شریک خود در نظر گرفته است.
اما این طرح توسط شورای شهر گلاسکو «خطرناک» و «مغایر با رویکرد کلی مقابله با فحشا» تشخیص داده و رد شد.
اسنادی که توسط اتحادیه کارگران جنسی (NUM) منتشر شده است، به کتابچه راهنمایی با عنوان «مسیحیان درگیرِ رابطه با روسپیها» اشاره دارد که توسط یکی از بنیانگذاران آزالیا یعنی روث راب، نوشته شده است.
در این کتابچه آمده است که اکثر روسپیان افرادی هستند که در کودکی در معرض برخی از فعالیتهای خرافی و اعمال غیبی قرار گرفتهاند.
روث راب در فهرست این فعالیتهای خرافی نیز از بازی با کارتهای تاروت تا یوگا یاد کرده است.
دولت اسکاتلند با اعلام لغو همکاری با این موسسه خیریه اعلام کرد که برنامه شبکه ملی مراکز بهرهکشی جنسی تجاری همچنان در حال توسعه است و مرحله اول آن که شامل مقابله با چالش تقاضا و بهبود حمایت از زنان است با همکاری پلیس اسکاتلند در حال اجراست.
گروههایی حامی حقوق کارگران جنسی از تمرکز دولت بر همکاری با پلیس نگرانند. آنها یادآوری میکنند که نارساییهای مزمن در مقابله با خشونت علیه کارگران جنسی توسط پلیس موجب شده تا بسیاری از آنها دیگر تمایلی به گزارش خشونتهای اعمال شده به پلیس ندارند.
راون بوون، رئیس اتحادیه کارگران جنسی اسکاتلند میگوید که دولت در پی جرمانگاری خرید خدمات جنسی است، در حالی که سازمانهایی مانند عفو بینالملل و دیدهبان حقوق بشر که خواهان رفع جرمانگاری کار جنسی هستند ولی با این تقاضای ما مخالفت میشود.
او افزود:
«ما از تعامل با پلیس اسکاتلند استقبال میکنیم، اما واقعیت ساده این است که قرار دادن پلیس در کانون این برنامه دولت کاملا بیمعنا و محکوم به شکست است. چرا که این یک مساله اجتماعی تنها با حمایت دولت از مردان و زنانی که کار جنسی انجام میدهند و دفاع از حقوق آنها به جای تلاش برای جرمانگاری غیرمستقیم فعالیتهای آنها، قابل حل است.»
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر