۱۳۹۹/۰۱/۱۹

پرواز شبانه یک هواپیمای مشکوک C-130‌ از عراق به ایران!

hava.jpg
کیهان لندن - اطلاعات سایت «فلایت رادار ۲۴» که پرواز هواپیماها را در سراسر دنیا رصد می‌کند نشان می‌دهد دوشنبه ۶ آوریل (۱۸ فروردین) یک فروند هواپیمای نظامی هرکولس (C130) از فرودگاه بغداد پرواز کرده و وارد آسمان ایران شده است.
این هواپیما از بالای روستای «چشمه کبود» حوالی ایلام گذشته و تا حوالی «سراب کلان» قابل رصد بود اما در میان راه اطلاعات آن از دسترس خارج شد.
شایعه شده است که این هواپیمای مشکوک متعلق به آمریکاست اما منابع غیررسمی از جمله کانال تلگرامی «ژئوپلتیک» که اخبار مربوط به تحولات نظامی منطقه را پوشش می‌دهد نوشته است هواپیمای C130J-30 متعلق به نیروی هوایی عراق است که تا ارتفاع ۲۹ هزارپا هم قابل ردیابی بود اما بر فراز ایران اطلاعات آن از دسترس خارج شد.
صفحه توییتری «الف» (Aleph) که رویدادهای اسرائیل و منطقه را پوشش می‌دهد به ورود این هواپیمای نظامی به آسمان ایران واکنش نشان داده است.
هواپیما به سمت تهران حرکت می‌کرده و برخی از اهالی می‌گویند صدای آن را وقتی در آسمان غرب ایران پرواز می‌کرده شنیده‎‌اند. اما اطلاعات دقیقی در دست نیست که دلیل پرواز این هواپیمای ترابری به ایران چیست. برخی کاربران به حدس و گمان می‌گویند این احتمال هست که محموله کمک‌های بهداشتی و پزشکی بین‌المللی شاید هم از آمریکا باشد که از طریق بغداد به ایران ارسال شده است.
پروازهای ویژه و عمدتا مخفی بین ایران تا سوریه و عراق معمولا به هواپیمایی ماهان واگذار می‎شود.
این احتمال نیز وجود دارد که این هواپیما حامل مسئولان یا مقامات سیاسی عراق یا فرماندهان ارشد شبه‌نظامیان وفادار به جمهوری اسلامی باشد.
گزارش‌ها از عراق حاکیست سه ائتلاف اصلی شیعه نزدیک به رژیم ایران «دولت قانون»، «فتح» و «جریان حکمت ملّی» برای جایگزینی عدنان الزُرُفی نخست‌وزیری که از سوی برهم صالح رئیس جمهور این کشور پیشنهاد شده و مورد توافق اکثریت نیروهای سیاسی عراق قرار گرفته، به توافق رسیده‌اند اما نام نامزد مورد نظرشان فاش نشده است.
برخی منابع می‌گویند ماموریت این هواپیما بازگرداندن عراقی‌های مقیم ایران بوده که مبتلا به کُرونا شده‌اند. منبع دیگری می‌گوید یکی دو هفته‌ای است پرواز هواپیماهای نظامی آمریکا در منطقه افزایش قابل ملاحظه‌ای یافته و ماموریت‌های نظامی- ترابری هواپیماهای ماهان‌ایر به عراق محدود شده و ادامه این ماموریت‌ها به ناچار فعلاً به هواپیماهای عراقی واگذار شده است.
احتمال حمله آمریکا به پایگاه‌ها و مناطق استقرار شبه‌نظامیان شیعه مورد حمایت ایران در روزهای آینده افزایش پیدا کرده و اینکه خانواده‌ برخی از فرماندهان و اعضای ارشد گروه‌های شبه‌نظامی مسافر این هواپیما بوده باشند نیز دور از ذهن نیست.

هیچ نظری موجود نیست: